bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Our Projects

Hagafönster

Ett hem för drömmar: 530 kvadratmeter av lyx och dagljus

Ett hem för drömmar: 530 kvadratmeter av lyx och dagljus

På ett berg ute på Lidingö håller familjen Törnblad just nu på att bygga sitt drömhus. Efter att ha letat efter rätt arkitekt beslutade de sig till slut att istället rita upp och planera huset själva. Genom hela processen har en vision om ett ljust hem med dynamiska utrymmen och stora fönster stått i centrum och för att de ska lyckas med detta har vi levererat lösningar för att maximera ljusinsläpp, bjuda in naturen och skapa det perfekta hemmet för livets alla skeden.

Ett hus, tre våningar, 63 fönster och 530 kvadratmeter. Detta beskriver familjen Törnblads nya hem på Lidingö, som med en noggrant uttänkt planlösning bjuder in ljus, liv och natur långt in i varje rum. För cirka fem år sedan köpte de tomten, och sedan dess har de varit i full gång med att planera och bygga ett hus som uppfyller kraven på både design och funktion.

 

 

Ett hus för alla livsskeden

Huset är uppdelat på tre våningar: ett entréplan, ett suterrängplan och en takvåning. Tanken bakom varje våning är att varje rum ska kännas öppet och enkelt kunna anpassas för nästa skede i livet. Förutom husstommen stod suterrängplanet färdigt först, och används just nu som en slags lägenhet inuti huset – medan resterande delar av huset byggs. Detta är en del av husets charm, att alla utrymmen med små medel kan förvandlas till något annat

 

Insläpp av ljus och natur

Husets fasad har klätts med 195 kvadratmeter fönster och sex ytterdörrar, samtliga från VELFAC. Utöver att investera i stabila och inbrottssäkra lösningar har ägarna fokuserat på att även detaljerna och designen på fönsterna ska matcha deras vision.

Fönster:
VELFAC
Datum:
Kategori:
Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links