bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Framtidssäkra ditt hem med aluminium fönster och dörrar

Aluminiumfönster och -dörrar

Aluminium fönster och dörrar är ett populärt val för både bostäder och kommersiella fastigheter. Aluminium är ett starkt och hållbart material som kräver minimalt underhåll. Fönster och dörrar i aluminium har smala profiler som ger en modern och stilren look. De är också lätta att anpassa efter olika behov och önskemål, inklusive olika färgval och glasalternativ. Aluminium fönster och dörrar är också energieffektiva, vilket bidrar till att sänka energikostnaderna och minska koldioxidutsläppen.

Kvalité & säkerhet

Fördelar med aluminiumfönster och -dörrar

Aluminiumfönster och -dörrar har flera fördelar jämfört med andra material. Aluminium är starkt, stabilt och tåligt vilket gör det möjligt att skapa smala och eleganta profiler. Det är också väderbeständigt och kräver minimalt underhåll. Aluminium är ett lätt material som gör att fönster och dörrar är enkla att öppna och stänga. Det är också miljövänligt eftersom det kan återvinnas i stort sett oändligt. Dessutom är aluminiumfönster och -dörrar energieffektiva och kan bidra till att sänka uppvärmningskostnaderna i hemmet.

perfekta valet för moderna fastigheter

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster är ett utmärkt val för moderna fastigheter med strikta linjer och en grundläggande arkitektur. De är energieffektiva och beständiga, vilket gör dem perfekta för hus i utsatta miljöer, som kustnära hus. Aluminiumfönster är också väldigt brandsäkra. Vid val av aluminiumfönster är det viktigt att tänka på faktorer som fönstrets hängning, färg, inbrottssäkerhet och design.

Hög stabilitet och inbrottsskydd

Aluminiumdörrar

Aluminium ger dig möjlighet att integrera innovativ teknik och bra isoleringsegenskaper i dörrar samtidigt som du kan anpassa varje hus med olika öppningsstorlekar, ytbehandlingar och kulörer. Andra fördelar inkluderar hög stabilitet och inbrottsskydd, stor designfrihet, testad kvalitet och hållbarhet då aluminium är 100% återvinningsbart.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.