bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Kombinera estetik med naturmaterial

Träfönster och dörrar - Bra att veta

För att matcha dina preferenser och behov bör du välja rätt träslag till dina träfönster och trädörrar. För att behålla deras naturliga skönhet bör du se till att hålla dem rena och täta eftersom trä är känsligt för fukt, sol och temperatur. Du bör också ta hänsyn till att de är energieffektiva, vilket kan hjälpa dig att minska dina energikostnader. Genom att välja träfönster och trädörrar kan du få en tidlös och elegant designlösning för ditt hem.

Hållbara och energieffektiva

Fördelar med träfönster & dörrar

Fördelarna med träfönster och dörrar inkluderar deras naturliga utseende, flexibilitet, hållbarhet, energieffektivitet, ljudisolering, miljövänlighet och möjligheten att skräddarsy. De erbjuder en vacker och tidlös designlösning för ditt hem med flera praktiska fördelar.

Träfönster - en autentisk och tidlös designlösning

Träfönster

Träfönster består helt av trä, både utvändigt och invändigt, och består av en karm och båge. De ger en autentisk känsla av äldre fönster men kräver regelbundet underhåll för att bibehålla sitt skick. Det är rekommenderat att utföra underhållning var tionde till sjunde år eftersom träfönster påverkas mycket av väder och vind. Fönstrens livslängd kan påverkas av flera faktorer, såsom deras placering på huset, användning av stormhakar och exponering för havsluft.

Trädörrar för moderna och traditionella hem

Trädörrar

Trädörrar kan vara i naturlig form i ek eller valnöt, eller betsade i svart eller vit ek. De är en klassisk och tidlös stil som kan användas både inomhus och utomhus. De kan också anpassas efter dina behov med olika färger och ytbehandlingar. Trädörrar är hållbara och kan motstå stötar och slitage. De är också relativt lätta att reparera vid skador. Trädörrar ger en naturlig och varm känsla till ditt hem och kan passa perfekt för både moderna och traditionella heminredningar.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

Inga inlägg hittades för angivna frågeparametrar.

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Quick links

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.