bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

skräddarsydda lösningar för ditt hus

Välj rätt stomme - Säkerställ kvalité och hållbarhet

Uterumstommen är grunden för ett fristående uterum och består av en konstruktion som håller tak och väggar på plats. Det kan vara gjort av olika material som trä, aluminium eller PVC. En kvalitativ uterumstomme är viktig för att säkerställa att ditt uterum är hållbart och kan motstå väderförhållanden. Det finns olika typer av uterumstommar att välja mellan, såsom limträstomme, prefabricerad stomme eller stomme med färdig isolering. Valet beror på dina önskemål och budget.

viktiga faktorer att överväga

Att välja rätt stomme för ditt uterum

När du väljer en uterumstomme är det viktigt att tänka på flera aspekter för att säkerställa en lämplig konstruktion. Tänk på materialet - trä, aluminium eller PVC - och dess fördelar och nackdelar. Storleken och formen är också viktiga faktorer, liksom placeringen i trädgården. Tänk på isolering och ventilation för att skapa ett bekvämt rum året runt. Genom att överväga dessa faktorer kan du välja en lämplig stomme för ditt fristående uterum.

från planering till verklighet

Viktiga aspekter att tänka på

Planera noga innan du bygger uterum. Fundera på hur du vill använda det och vilken säsong det ska passa för. Tänk på placering, utseende och möblering. Vilket väderstreck, taktyp och dörr/fönster vill du ha? Uterum ökar fastighetens värde och är en bra investering.

Tänk på detta innan du bygger ditt uterum

Planera ditt uterumsprojekt

Börja planera ditt uterumsprojekt i god tid och tänk igenom dina önskemål noggrant. Tänk på att ansöka om bygglov i god tid om det behövs för att undvika förseningar. Fundera även på vilken typ av grund som passar bäst för dina behov och hur ofta du tänker använda rummet.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.