bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

skräddarsydda lösningar för ditt hus

Väggmonterade uterum

Väggmonterade uterum är ett utmärkt val för att skapa extra utrymme och ljus i ditt hus. De är en typ av fristående uterum som fästs direkt på väggen av ditt hus, vilket ger dig möjlighet att placera det precis där du vill ha det. Väggmonterade uterum ger också ett bra flöde till ditt hus och kan vara utrustade med olika funktioner som värme, belysning och elektriska fönsteröppnare. De kan också vara tillverkade av olika material, såsom trä, aluminium eller PVC.

från planering till verklighet

Viktiga aspekter att tänka på

Planera noga innan du bygger uterum. Fundera på hur du vill använda det och vilken säsong det ska passa för. Tänk på placering, utseende och möblering. Vilket väderstreck, taktyp och dörr/fönster vill du ha? Uterum ökar fastighetens värde och är en bra investering.

Tänk på detta innan du bygger ditt uterum

Planera ditt uterumsprojekt

Börja planera ditt uterumsprojekt i god tid och tänk igenom dina önskemål noggrant. Tänk på att ansöka om bygglov i god tid om det behövs för att undvika förseningar. Fundera även på vilken typ av grund som passar bäst för dina behov och hur ofta du tänker använda rummet.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.