bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Vår historia

Historia

w
Allt började 2018

Med kompetens och kvalité hand i hand

Hagafönster är ett dotterbolag till det etablerade byggföretaget Haga-Bygg, som grundades år 2018 i Umeå. Idén bakom att skapa dotterbolaget var att utnyttja Hagabyggs erfarenhet och kompetens inom byggbranschen för att kunna erbjuda högkvalitativa fönster till kunderna från under ett och samma tak.

Idag är Hagafönster ett starkt varumärke och ett viktigt företag i Umeå. Företaget fortsätter att samarbeta med ledande leverantörer för att kunna erbjuda senaste tekniken och designen till kunderna. Och det är inte ovanligt att se Hagafönsters produkter i flera byggnader i området.

Vision

Ledande leverantörer inom branschen

Med innovativa lösningar

På Hagafönster tror vi på att skapa en bättre värld genom att erbjuda högkvalitativa fönster och dörrar till våra kunder. Vår vision är att bli helhetslevrantör inom branschen när det gäller fönster, dörrar, glaspartier, uterum och garageportar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda de senaste innovationerna och teknologierna för att kunna ge våra kunder de mest energieffektiva och säkra lösningarna. Samtidigt tror vi på att skapa unika och moderna designlösningar för att ge våra kunder möjligheten att skapa ett hem som speglar deras personlighet.

Målsättning

Allt under ett och samma tak

Från en idé till en växande verksamhet

Vår målsättning är att fortsätta växa som företag medan vi alltid håller fast vid våra värderingar och visioner. Vi vill fortsätta att erbjuda våra kunder en helhetslösning som totalentreprenör med ett stort urval av produkter och tjänster.

Hållbarhet

Miljö i fokus

Med strävan efter hållbarhet och energieffektivitet

Vi ställer miljökrav mot våra leverantörer som säkerställer ekologisk hållbara material, produktionsmetoder och transporter. Det är viktig för oss att våra produkter är återvinningsbara och håller högt kvalité som i sin tur kräver minimalt underhåll och användning av skadliga ämnen. Våra produkter är energieffektiva och bidrar till att minska energiförbrukningen och utsläppen
av växthusgaser.