bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Kontakta oss för dina fönster- och dörrbehov!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Med oss på Haga Fönster får du praktiska, stiliga och prisvärda fönster och dörrar. Vi finns här i Umeå och erbjuder våra tjänster till hela närområdet. Självklart är mötet helt förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget är att boka ett personligt hembesök på en dag och tid som passar dig. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi vill att du ska kunna se våra fönster och dörrar på plats i ditt hem, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade experter på de möjligheter som just ditt hem erbjuder.

Om du har några frågor eller vill boka en konsultation, tveka inte att höra av dig till oss. Du kan kontakta oss via formuläret eller följande metoder:

Karin Löfqvist
Karin Löfqvist
2024-03-31
Vi tyckte det var mycket bra resultat på fönster och dörrbytet och att det var lätt att kommunicera med säljare och montörer/snickare. Trevligt bemötande.
Kent Asker
Kent Asker
2023-12-11
Dom har gjort ett fantastiskt jobb med att byta ut vår dörr.
Hanna Carlberg
Hanna Carlberg
2023-10-30
Ett väl genomfört fönsterbyte och ett trevligt bemötande från Hagafönster. Anlitar dem gärna igen!
Frida Widing
Frida Widing
2023-09-10
Kan varmt rekommendera Hagafönster. Anlitade dem för fönsterbyte, vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och kontakten före, under och efter.
Lars Erhardsson
Lars Erhardsson
2023-06-26
Lätt att prata med, snyggt arbete och i tid. Kan varmt rekommendera!
Johan Zetterling
Johan Zetterling
2023-04-30
Ett trevligt bemötande och väldigt kunniga!
Fredrik Johansson
Fredrik Johansson
2023-04-19
Kollade runt bland de flesta fönsterleverantörerna i Umeå och kom då i kontakt med Tobias på Hagafönster som hjälpte mig med både fönster och dörrar och till ett oslagbart pris jämfört med övriga offerter som jag fick. Kan varmt rekommendera!
Mäklar Moppen
Mäklar Moppen
2023-03-23
Toppklass på både fönster och montage. Tog in tre offerter, Hagafönster låg långt under näst billigast och då var det trä/alu-fönster dessutom. Liten repa på ett foder, byttes inom en timme. Otroligt bra service