Högre kvalitet till rimliga priser

PVC fönster och dörrar

Hos Hagafönster erbjuder vi PVC fönster och dörrar som är en allt vanligare lösning för villor och lägenheter. Dessa produkter är mycket populära tack vare deras höga kvalitet på material och utförande, samt rimliga priser som tillfredsställer även de mest krävande kunderna.

Det hållbara och underhållsfria alternativet

Fördelar med PVC fönster & dörrar

PVC fönster och dörrar har flera fördelar jämfört med traditionella material såsom trä och aluminium. PVC-material är hållbart och underhållsfritt, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ på lång sikt. De är också energieffektiva, vilket bidrar till att sänka uppvärmningskostnaderna. Dessutom är PVC fönster och dörrar enkla att rengöra och kan erbjudas i olika färger och stilar för att passa olika hem och preferenser.

Högkvalitativa och prisvärda PVC fönster

PVC Fönster

Vi erbjuder högkvalitativa PVC fönster som är det prisvärda alternativet till andra fönstermaterial. De är åldersbeständiga, helt underhållsfria, dessutom gulnar eller missfärgas de inte. Vi har smala profiler och unik design för den svenska marknaden och erbjuder valfri RAL kulör med matt finish. Hos oss hittar du allt från billiga till det absolut bästa PVC fönstret med förenklat montage och andra unika tillval.

Underhållsfria PVC fönsterdörrar

Fönsterdörrar i PVC

Våra fönsterdörrar har unik design med möjlighet till dolda gångjärn, ASSA cylinder och en gedigen bromsfunktion i handtaget. Vi erbjuder även billigare alternativ från varumärket Drutex. PVC är ett prisvärt alternativ inom fönsterdörrar och våra PVC fönsterdörrar har högsta kvalitet med egenskaper som att de inte gulnar eller får missfärgningar. Vi har smala profiler och en genomtänkt design anpassad för den svenska marknaden. Utrusta din PVC fönsterdörr med våra utrustningspaket för högre finish och snabbare montage.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.