bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

takfönster som kombinerar stil med funktionalitet

Takfönster - Välj rätt

Att välja rätt takfönster kan vara en utmaning, men det är värt det när det kan förbättra belysningen och utseendet på ditt hem. Det finns olika typer av takfönster att välja mellan, och det är viktigt att ha rätt vägledning för att göra det bästa valet. Här delar vi med oss av våra tips för att hjälpa dig att välja rätt takfönster.

vilket takfönster är bäst?

Olika typer av takfönster

Börjar det bli dags att byta ut fönstren hemma eller är du bara nyfiken på att få veta lite mer om takfönster? På den här sidan går vi igenom de vanligaste fönstertyperna inom takfönster, allt från klassiska takfönster i trä till PVC-träfönster - och tar reda på vilket takfönster är bäst egentligen?

Både hemma och i kontoret

Takfönster i PVC

Takfönster tillverkade av PVC har fördelen att de är underhållsfria. Eftersom PVC är en typ av plast behöver de inte skrapas, slipas eller målas. Om fönstren blir smutsiga är det tillräckligt att torka av dem med en fuktig trasa.

Lita på våra takfönster för att hålla snön ute och ljuset inne

Takfönster i trä

Takfönster i trä kräver regelbunden slipning, skrapning och målning för att förlänga deras livslängd, vilket kan vara en utmaning särskilt för takfönster. En video från Svenska byggnadsvårdsföreningen ger tips om hur man kan underhålla träfönster på ett enkelt sätt. Trots underhållsbehovet är träfönster fortfarande ett populärt val, särskilt för att de ger en rustik och klassisk känsla som passar bra i äldre hus med klassisk stil.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.