bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Säkerhet och funktion i fokus

Innerdörrar i bostadshus

I bostadshus används vanligtvis inte traditionella ytterdörrar, utan istället specialtillverkade tamburdörrar eller ståldörrar som är anpassade för användning som innerdörrar i inomhusmiljöer. Dessa dörrar är konstruerade för att motstå inbrottsförsök, isolera ljud och minska eventuell brandspridning.

Nya krav på gamla dörrar

Måste man ha säkerhetsdörr?

Gamla dörrar behöver ofta uppfylla nya krav för säkerhet, ljudisolering och brandskydd. Innan man diskuterar om man ska renovera eller byta ut en dörr, bör man ta sig tid att fundera över vad som fungerar och vad som inte gör det. Frågor man kan ställa sig inkluderar om det finns säkerhetsproblem i huset, hur många inbrott som har skett de senaste åren och hur de har skett, och om det finns problem med ljudisolering eller säkerhet som påverkar alla i huset eller bara vissa lägenheter. Beroende på svaren kan det finnas olika åtgärder som är nödvändiga

Välj det som passar dig

Klassisk eller ny och modern?

Vi har ett omfattande urval av färger, mönster och ytor, vilket ger dig friheten att återskapa din gamla miljö med en ny säkerhetsdörr eller skapa något helt nytt och modernt efter eget tycke.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.