bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

En perfekt lösning för garage med lågt tak

Så väljer du rätt takskjutsport för ditt garage

Takskjutsportar är en typ av garageport som öppnas genom att glida uppåt längs taket på garaget. Dessa portar är speciellt lämpliga för garage med lågt tak eller begränsat utrymme på sidorna av garaget. Takskjutsportar är vanligtvis gjorda av stål eller aluminium och kan vara manuella eller automatiska. De är lätta att använda och kräver minimal plats för att öppnas. Dessa portar är vanligtvis dyrare än traditionella skjutportar eller vikportar. Det är viktigt att välja en takskjutsport som passar din garagestorlek och din personliga stil, samt att säkerställa att den är korrekt installerad för att undvika skador eller olyckor.

från planering till verklighet

Vilken garageport ska jag ha?

När du väljer takskjutsportar är det viktigt att tänka på utrymme, material, automatisk eller manuell funktion, säkerhet, design, pris, garanti och service samt hur porten påverkas av väderförhållandena. Se till att det finns tillräckligt med utrymme ovanför garaget för att installera en takskjutsport. Välj material som passar dina behov och tänk på säkerheten genom att se till att porten har rätt låsning. Välj en design som passar din stil och jämför priser och kvalitet. Tänk också på väderförhållandena eftersom takskjutsportar är mer känsliga för detta än andra typer av garageportar. Se till att porten har en garanti och att det finns service och support tillgängligt om det behövs.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.