bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

ÖPPET KONTORSLANDSKAP UTAN BULLER OCH STRESS

Glasväggar på kontoret

Att ha ett öppet kontorslandskap kommer med många fördelar, särskilt när det gäller att skapa en känsla av samhörighet och teamwork. Emellertid kan ett sådant kontor ofta bli stökigt och bullrigt när många personer arbetar i samma utrymme. Genom att använda glasväggar i kontorsmiljön kan man skapa känslan av ett öppet kontorslandskap samtidigt som man minskar ljudnivån med hjälp av ljudabsorberande glas. 

Välj det som passar dig

Vilka fördelar ger användningen av glasväggar på kontoret?

Att välja smidesväggar för kontoret har flera fördelar. Genom att inte blockera det naturliga ljuset med väggar kan du hålla kontoret öppet och ljust samt behålla känslan av en öppen planlösning. Genom att använda glasväggar på kontoret kan du skärma av utan att stänga av och skapa privata och lugna ytor där det behövs. Dessutom kan känslan av ett öppet kontorslandskap öka välbehaget och tillgodose det sociala behovet hos dina medarbetare. Samtidigt kan arbetsmiljön förbättras genom att ljudet stoppas upp av kontorets ljuddämpande glasväggar. Det dagliga bullret på arbetsplatsen kan orsaka stress och andra hälsoproblem, men genom att välja smidesväggar/glasväggar för att skapa rum på ditt kontor, kan du skapa en hälsosam och öppen arbetsmiljö för dina medarbetare.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.