bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Välj rätt vikport för din garagestorlek och stil

Fördelarna med att välja en vikport till ditt garage

Vikportar är en typ av garageport som består av två paneler som viker sig inåt när porten öppnas. Detta gör det möjligt att parkera bilen nära garaget utan att ta upp för mycket utrymme inuti garaget. Vikportar är vanligtvis gjorda av stål eller aluminium och kan vara manuella eller automatiska. De är lätta att använda och kräver minimal plats för att öppnas. Dessa portar är vanligtvis lättare och billigare än traditionella skjutportar. Det är viktigt att välja en vikport som passar din garagestorlek och din personliga stil samt se till att den är korrekt installerad för att undvika skador eller olyckor.

från planering till verklighet

Vilken garageport ska jag ha?

Vid val av vikportar för ditt garage är det viktigt att ta hänsyn till storlek, material, automatisk- eller manuell port, säkerhet, design, pris samt garanti och service. Mät garageöppningen för att välja en port som passar perfekt, och tänk på att stålportar är mer tåliga men känsligare för rost och korrosion, medan aluminiumportar är lättare och korrosionsbeständiga men känsligare för skador. Automatisk eller manuell port beror på personligt behov. Se till att välja en vikport med rätt säkerhetsfunktioner och välj en design som passar din personliga stil. Jämför priser och kvalitet innan du gör ditt val och se till att det finns tillgänglig garanti och service vid behov.

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.