bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

leverantör av hållbara trä/alu fönster och dörrar

Trä/alu fönster & dörrar – Bra att veta

Att välja fönster och dörrar i rent trä eller trä/alu handlar om din personliga smak och typen av hus du har. På denna sida kan du enkelt få information om fördelarna med att välja trä med aluminium beklädnad på utsidan, så att du kan avgöra vilket som passar bäst för ditt hem. Många kunder väljer nu utåtgående fönster och dörrar i en kombination av trä och aluminium av flera skäl. Kombinationen av träets naturliga, "varma" egenskaper och aluminiumets väderbeständighet som inte kräver något underhåll gör det till ett populärt val. Dessutom kan du få nya fönster och dörrar till ett rimligt pris.

Träfönster och dörrar från Hagafönster

Fördelar med trä/aluminium-fönster

Träfönster och dörrar har flera fördelar, inklusive naturligt utseende, flexibilitet, hållbarhet, energibesparing, ljudisolering, miljövänlighet och skräddarsydda alternativ. De ger en tidlös och vacker designlösning till ditt hem med många praktiska fördelar.

trä/alu fönster och dörrar från Hagafönster

Vad ska jag välja… Vi ger dig inspiration

Trä- och aluminiumfönster är ett bekvämt och hållbart val till ett bra pris. Träfönster ger en klassisk karaktär och passar bra för renoveringar, medan utåtgående aluminiumfönster är underhållsfritt, även den ger en känsla av klassisk karaktär. Trä/alu fönster kombinerar träets naturliga skönhet med aluminiumets hållbarhet. När det gäller valet av glas och antal glas, erbjuder vi rådgivning och inspiration.

Kostnadsfri offert

Kan vi hjälpa dig med något annat?

Här kan du beställa dina nya trä/aluminium-fönster och upptäcka alla valmöjligheter hos Hagafönster. Välj bland olika typer av fönster, profiler och material, inklusive PVC och kvistfritt trä. För rådgivning och hjälp med inspiration, prisberäkning eller andra frågor, är våra skickliga rådgivare redo att hjälpa dig. Kontakta oss här.

NEW ITEMS AVAILABLE

Browse latest arrivals

Rådfråga med en av våra experter

Svårt att bestämma?

Våra specialiserade experter finns här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina fönster och dörrar, uterum, glasväggar och portar. Kontakta oss idag för att få kvalitativ rådgivning.

x
Nöjdkundsgaranti

På vår hemsida vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp.

x
Måttanpassade

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster med rätta mått.

Variationer

Trä, PVC eller Aliminium? Vi har alla typer av fönster för tillverkning.

d
Snabb frakt

När du har lagt din order skickas din leverans från våra lager.

Vill du rågfråga med en av våra experter?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 1 vardag.