bESTÄLL ONLINE ELLER OFFERT

Informations

FAQ

Kan jag installera mina fönster själv?

Kan jag installera mina fönster själv?

Om du har normal händighet kan du sannolikt installera fönstren själv. Dock måste du vara medveten om att fönster kan vara mycket tunga och det är viktigt att du följer de instruktioner som medföljer fönstren för att hantera och sköta om dem på rätt sätt. Korrekt installation av fönstren är också en förutsättning för att garantier ska gälla.

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du kontakta våra fönsterexperter (som finns längst ner på sidan).

Hur mäter jag ett fönster?

Fönsterstorlek anges alltid i decimeter med bredden först och höjden efter. Ett fönster på 10×10 decimeter har inbyggnadsmåttet 100×100 cm. Våra produkter är alltid 1,5-2 cm mindre än modulmått, såvida inte annat anges i ordern. Det går också att beställa fönster i exakta mått. Udda mått på PVC-fönster kostar inte extra.

Vilka leverantörer samarbetar ni med?

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom fönster- och dörrindustrin för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Genom våra samarbeten kan vi också erbjuda ett brett utbud av olika alternativ och stilar, så att våra kunder kan hitta den perfekta lösningen för sina behov.

Hur beställer jag från Hagafönster?

Du kan enkelt beställa våra produkter genom att begära en offert. För att göra det, kan du kontakta oss genom att skicka ett mejl eller fylla i vårt online-formulär med dina önskemål och krav.

Våra experter kommer då att skicka dig en offert med priser och leveranstider för de produkter du är intresserad av. När du har mottagit offerten och bestämt dig för att gå vidare med din order, kan du enkelt bekräfta den genom att sätta din signaturer på dokumentet och skicka tillbaka det till oss. På så sätt kan du enkelt och smidigt beställa våra produkter och tjänster.

Hur lång är leveranstiden?

PVC-fönster i standardfärger och former (som utgör 95% av våra beställningar) levereras vanligtvis inom 10-14 dagar från beställningen.  

Skandinaviska trä-aluminiumfönster tar längre tid att leverera, vanligtvis 7-12 veckor, på grund av tillverkningsprocessen och torktiden för färgen.

Aluminiumfönster levereras inom 6-10 veckor, beroende på hur komplex beställningen är.

Hur lång är leveranstiden på Garageportar?

Garageportar med standardfärger levereras vanligtvis inom 2-8 veckor från beställningen, beroende på leverantören. Portar med målade paneler kan ta längre tid att leverera. För att få en exaktare leveranstid för din beställning, vänligen kontakta våra experter för att få mer exaktare leveranstid.